Mitsubishi HailSuit

302,00399,00

Wissen

Productinformatie

Deze Mitsubishi hagel beschermhoes heet de Hailsuit, het is de 1ste zelf opblaasbare hagel cover ter wereld en is geschikt voor jouw auto. Deze auto beschermhoes is uniek in zijn soort en zal bij hevige hagel een veilig oplossing zijn voor jouw auto. De Hailsuit houd zelfs hagel tegen zo groot als tennisballen!

Kortom een perfect product om hagelschade te voorkomen, daarnaast is de hoes ook nog gemakkelijk te vervoeren. Zo ben je altijd zeker dat je geen risico loopt op een stijgende verzekeringspremie krijgt in verband met hagelschade.

Volgende problemen zullen met jouw hagelbestendige autohoes Hailsuit voorkomen worden;

 • Hagelschade
 • Stijging verzekeringspremie

Waarom de hagelbestendige autohoes Hailsuit?

 • Beste bescherming tegen hagelschade
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Eenvoudig Snel
 • Kleine verpakking
 • Uniek in de markt
 • Herbruikbaar
 • Minder risico hogere verzekeringspremie
 • Geen onverwacht hoge kosten
 • Makkelijk te vervoeren

De hagelbestendige autohoes blaast zichzelf automatisch op en kan na afloop van het noodweer weer automatisch leeggepompt worden. Als de Hailsuit na afloop droog is gemaakt, kan de autohoes  opgeborgen worden in de bijgeleverde seal-bag. De Hailsuit is een noodproduct dat u altijd veilig in uw auto moet hebben liggen.

 

 

Overige informatie:

De hagel bescherm autohoes is de 1ste zelf opblaasbare bescherm hoes voor uw auto. Bij het gebruik van de autohoes, moet u eerst uw antenne van de auto afhalen (extra opletten met andere scherpe voorwerpen op of aan uw auto).

Daar moet u op volgende manier de autohoes gebruiken:
Leg de Hailsuit op de auto, vouw hem uit. Vervolgens sluit je de pomp aan op de 12V uitgang in je auto. Laat de automatisch pomp de Hailsuit opblazen. De autohoes dient eerst volledig opgeblazen te zijn. Daarna kun je voor extra veiligheid de 4 wiel-straps en 4 bumper straps eraan vast sluiten. Let wel op, trek de straps niet te hard aan dit kan scheuren veroorzaken in de autohoes.  De afmetingen van jouw auto kunnen kleiner zijn dan de Hailsuit, dit zorgt alleen maar voor extra bescherming van je auto.

SNEL OPGEBLAZEN

De hagelbestendige autohoes Hailsuit® is binnen 3-7 minuten tot zijn volledige dikte van 25 cm opgeblazen, met behulp van de ingebouwde 12V pomp. De duur van het opblazen is afhankelijk van het model. De pomp beschikt over 3 functies; Inflate, Deflate, en OFF, let er bij het opblazen op dat alle luchtventielen (4 stuks) op de hoes goed dichtzitten! Wanneer de autohoes volledig is opgeblazen zal hij zijn perfecte druk behouden voor gemiddeld 4-8 uur, na deze periode kan de Hailsuit® indien nodig meer druk geven, door de pomp nog enkele seconde aan te zetten. Wanneer uw hagelbestendige autohoes zijn werk gedaan heeft, kunt u de luchtventielen (4 stuks) openzetten en de pomp op ‘Deflate’ draaien. Jouw hagelbestendige autohoes Hailsuit® kan meerdere keren gebruikt worden waarna deze netjes en veilig wordt opgeborgen.

MAKKELIJK AANBRENGEN

Autohoes Hailsuit® is gemakkelijk binnen enkele minuten aan te brengen op uw voertuig. Hailsuit® beschikt over 4 security straps die u aan de linker- en rechterzijde bevestigd aan uw velgen/wielen, en 4 security straps die u aan de achterzijde en voorzijde van uw bumper bevestigd door middel van plastic haken. Wij raden u aan om de security straps te bevestigen nog voor u de pomp aanzet, hierdoor geeft u de hoes de kans om zich volledig om uw voertuig te vormen. Door deze manier van bevestigen kunt u er zeker van zijn dat jouw hagel bestendige autohoes Hailsuit® stevig op zijn plaatst blijft, zelfs in de meest extreme weersomstandigheden.

GewichtNiet beschikbaar
AfmetingenNiet beschikbaar
Model

ASX 2010 – 2019, CARISMA 1995 – 2006, COLT 1995 – 2012, ECLIPSE 1999 – 2019, GALANT 2003 – 2019, GALLOPER 1998 – 2003, GRANDIS 2003 – 2011, i 2006 – 2019, LANCER 1995 – 2019, MIRAGE 2012 – 2019, OUTLANDER 2001 – 2019, PAJERO II 2001 – 2019, PAJERO III 1999 – 2019, PAJERO 1996 – 2019

Type

Sport, Pinin, Canvas Top, SUV, Sedan, Hatchback, Station Wagon, Cabriolet, CROSS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mitsubishi HailSuit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top