MISSIE

Onze missie is om ons merk te profileren en mensen te informeren en bewust te maken dat er een oplossing bestaat tegen een wereldwijd probleem hagelschade. Het onmogelijke zullen we niet waarmaken, maar we zijn wel grensverleggend! De hagelbestendige autohoes hoort uiteindelijk bij iedere autobezitter in de auto te liggen.

VISIE

Er voor te zorgen dat elke auto bezitter in de toekomst zorgeloos op reis kan gaan ondanks slechte weersomstandigheden. Hierbij zal de hagelbestendige autohoes van Hailsuit een grote bijdrage aan leveren. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten is er ruim aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit, gebruiksvriendelijkheid.

Samen met haar medewerkers, retailers en klanten realiseert Hailsuit enkele duurzame samenwerkingen om de naamsbekendheid van het merk en de afzet van de hagelbestendige autohoes in binnen- en buitenland te verhogen. Wij bereiken meer met ondernemers die meer willen bereiken!

HISTORIE

Ruim 2 jaar geleden is ons team begonnen met het ontwerpen van een beschermingshoes voor uw voertuig. Wij zijn afkomstig uit Eindhoven en we merkten dat de dorpen rondom de stad de laatste jaren waren getroffen door hevige hagelschade. Kassen, huizen en auto’s zijn bij deze stormen zwaar beschadigd geraakt, met tientallen miljoenen euro’s aan schade.

Als autoliefhebbers willen we natuurlijk niet dat onze voertuigen beschadigd raken met alle gevolgen van dien. Er zijn voor dit probleem wel een aantal opties op de markt, echter helpen deze minimaal voor een goede bescherming.

De autohoes Hailsuit biedt namelijk een bescherming van 25cm waarmee we met overtuiging kunnen zeggen dat het jouw auto beschermt.

Uit eigen ervaring en als autoliefhebbers wilden we iets op de markt brengen wat daadwerkelijk de bescherming biedt die U zelf ook wilt hebben. Na 2 jaar onderzoek, ontwikkeling, patent en rechten aanvragen zijn alle onderdelen op zijn plek gekomen en introduceren we nu de hagel bestendige autohoes Hailsuit.

Met de introductie van de autohoes Hailsuit laten we de allereerste opblaasbare bescherming voor uw voertuig zien. Dit product voorkomt schade als gevolg van hagel en storm, ofwel extreme weersomstandigheden.

De hagelbestendige autohoes Hailsuit is uitstekend geschikt voor 99% van elk automerk en model. Doordat er verschillende maten worden aangeboden zullen wij voldoen aan uw vraag.

De hagel auto hoezen zijn verkrijgbaar in 7 maten van XS tot XXL en de extra Sport Luxe uitvoering!

  • Instant opblaasbare bescherming voor uw auto
  • Veilig, betrouwbaar en makkelijk in gebruik
  • Voorkom waardeverlies en een stijgende verzekeringspremie
  • Jarenlange bescherming onder alle omstandigheden!

Hailsuit is een duurzame, snelle bescherming op basis van 0,25 millimeter polyvinylchloride, oftewel PVC.

De tool die meerdere malen bescherming biedt aan de kostbare automobile van u en uw klant onder alle omstandigheden!

TEAM HAILSUIT

Ons team in Nederland is samengesteld uit gedreven medewerkers die dankzij hun jarenlange ervaring efficiënt kunnen samenwerken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Wij stellen ons daarom graag aan u voor.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top