HailSuit 12v pomp

Snel opgeblazen

De HailSuit® is binnen 3-7 minuten tot zijn volledige dikte van 25 cm opgeblazen, dit met behulp van de ingebouwde 12V pomp. De duur van het opblazen is afhankelijk van het model. De pomp beschikt over 3 functies; Inflate, Deflate, en OFF, let er bij het opblazen op dat alle luchtventielen (4 stuks) op de hoes goed dichtzitten!
HailSuit 12v pomp

De HailSuit® is binnen 3-7 minuten tot zijn volledige dikte van 25 cm opgeblazen en blijft tot 8 uur de perfecte druk behouden!

Wanneer de HailSuit® volledig is opgeblazen zal hij zijn perfecte druk behouden voor gemiddeld 4-8 uur, na deze periode kunt de HailSuit® indien nodig meer druk geven, door de pomp nog enkele seconde aan te zetten. Wanneer uw HailSuit® zijn werk gedaan heeft, Kunt u de lucht ventielen (4 stuks) open zetten en de pomp op ‘Deflate’ draaien. Uw HailSuit® kan meerdere keren gebruikt worden wanneer deze netjes en veilig wordt opgeborgen.

Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar top